Feb 16, 2014, 4:36 PM

Поплачи 

  Poetry » Love
581 0 2

Поплачи... че звезди са сълзите ти...
и във полет ще сбъднат мечта,
неразделни са вече душите ни,
но разкъсва ни пак самота...

 Няма как... Тъй е сложен животът ни
и горчи като нервно кафе...
Усмихни се... Вдъхновени са дните ти -
да обичаш е смисълът в теб.

Всеки ден е бесило на страхове.
Всеки сън е от жар по-горещ.
И от чувствата никнат във нас криле –
кой любов може някак да спре...

Поплачи... не защото не съм до теб.
Скрий в очакването този ден.
Не е важно, дали ще сме двама днес...
Поплачи... Ти си всичко за мен.

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??