Jun 1, 2008, 9:11 PM

Поравно 

  Poetry » Love
685 0 1

Не вярвах във тебе,

не вярваше в мене.

Ти с мен поигра си,

аз с теб поиграх.

Защо ли виним се?!

Виновници няма...

Поравно лъжите

със тебе делях.

Със други те срещах,

със други ме срещна.

Когато измами,

измамих и аз.

Каквото направиш,

такова посрещаш,

тъй, както със всички,

се случи и с нас.

Със тебе привикнах,

привикна със мене

и трудно ни беше

да сложиме край.

Но вярвай, че вече

дошло ни е време

и във следваща обич

ще срещнеме рай...

Грешахме по равно,

а двама виним се,

ти с мене игра си,

аз с тебе играх.

Виновници няма,

но нека простим си,

С ЛЪЖАТА ЖИВЯЛ СИ,

С ЛЪЖАТА ЖИВЯХ!

 

 

© Красимира Касабова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??