Sep 25, 2019, 5:33 PM

Пореден опит за римуван хорей в рамка на танка 

  Poetry
127 0 0

Настоятелни
са в любовта, бидейки
състоятелни

 

и настъпателни, и
уж — доброжелателни...

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??