Apr 8, 2008, 1:30 PM

Пореден ред 

  Poetry » Other
578 0 6
Пореден ред

С поредната водка болката убивам,
остава само тъпотия,
небрежно - поредната жена избирам,
в прегръдките и за малко ще се скрия.

Утрото ще посрещнем с поредната лъжа:
Ще се чуем, ще се видим, разбирасе... да.
Грешен номер, бърза целувка - самота,
горчиво кафе, цигарен дим, поредна сълза.

После написвам поредния ред,
излишно мастило, попивателна хартия,
болката нареждам в стих и куплет,
емоционално лепило, поредна помия.

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??