Nov 20, 2006, 3:51 PM

Поредният ден без теб 

  Poetry
790 0 3

Отиде си още

един ден, в който

си мислех за теб.

Утрото бе опиянено

от надежда,

следобеда бе изпълнен

с копнежи,

а вечерта бе като

сбъднат кошмар.

 

Не си до мен –

далеч е допира ти,

а още по-далеч е

аромата ти.

Онова чувствено

ухание, което ме

влудява до безумие.

 

Къде си? Ела …

Не мога да намеря

светлия път в

дните ми, ако не

си до мен и не ме

вдъхновяваш.

 

Измина поредният

ден без теб.

Не можа ли да

останеш още малко

при мен?

 

© София Русева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??