Mar 26, 2010, 12:41 AM

Поредният заминал 

  Poetry » Love
565 0 2

- О, аз ще заминавам...
Мразя ги до болка тези думи.
Виж бе, аз оставам,
ще се опитам в България да трупам суми.

 

- Съжалявам, но тук не се живее.
Да бе, аз мъртва ти говоря.
Без теб сърцето ми ще спре да бие, но ще тлее.
По-силна съм от теб, затова не бягам, а тук ще се боря.

 

- Не тъжи, отдалеч ще те обичам.
Не говори, това горчи.
На наивница да ти приличам?!
Явно, щом за сбогом поднасям ти сълзи.

 

- Чакай ме, не след дълго ще се върна.
Знаеш, не мога да ти обещая.
От подобни изпращания имам чувството, че ще повърна,
трябва да си до мен, не просто да те желая.

 

                                                                                      -`Евелина_

© Евита All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • поредният и за съжаление не е последният
  • '''О, аз ще заминавам...
    Мразя ги до болка тези думи.
    Виж бе, аз оставам,
    ще се опитам в България да трупам суми.'' ХАРЕСАХ И ДАНО ОПИТА ТИ ДА Е СПОЛУЧЛИВ!
Random works
: ??:??