Jun 15, 2006, 11:16 PM

Порив нов 

  Poetry
1235 0 3
Търся нов живот - далече от тъгата, живот.
Желая и себе си да разбера - откъде дойде
тази шепа самота?!
Кой ме нарани?
Може би си ти, може би е любовта, но
без нея на къде сме?
Без нея смеха напълно ще изчезне.
Надявам се само, скоро от тази дупка
да избягам и нова тръпка да ме отнеме!

© Димитрина Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??