Jan 17, 2006, 9:09 PM

Портрет от сълзи 

  Poetry
941 0 0

 

Усещам празнота,
отронвам мъничка сълза,
а после още една...
Пълзят по моето лице,
както тъгата в това сърце.
една по една ...
Сбръчкват лицето ми ,
измиват цветните нюанси.
една след друга...
Бързат да скицират живота
вдъхновени от тъжна съдба.
всяка една...
Отпечатва знака на болката.
и рисува една тъжна картина.
а последната една....
Кога ли ще довърши портрета
изписвайки часа на Смъртта?

© Мирена Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??