Oct 17, 2007, 10:38 AM

Послание 

  Poetry
873 0 21
По свойте пътища неведоми -
Любов, доведе ме до рая
през земетръсните си седем степени -
от своето начало и до края.

А краят всъщност продължава
във всяко следващо начало:
Любов - живот се отразява
във вечното човешко огледало.

Ах, Краят всъщност е за филмите
и още - за любовните романи,
че стигнем ли до него живите,
от нас какво ли ще остане!

През земетръсните си седем степени -
от своето начало - към безкрая,
по свойте пътища неведоми,
Любов, води ме все към рая!

© Владимир Владимиров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??