Sep 4, 2007, 8:42 AM

Последен акорд 

  Poetry
477 0 6
Вълшебна игра, нежни ноти,
притихват с копнежно желание,
разлистват книгите на животи,
подвързани с изискано ухание.
Музика във лудост преродена,
зад ъгъла на крехката любов,
с рокля от коприна пременена
от полъха на битието - нов.
Изваяни в тоналност силуети,
приласкават жива топлина,
танцуващи с прозрачни пируети
и с последен акорд - тишина.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??