Sep 2, 2018, 5:40 PM

Последен ден 

  Poetry » Other
547 1 2

 

 

Кафе с мляко, плаж, море.

Слънце, пясък и мечти.

Тихи прелестни вълни.

Вятър гали моите коси.

 

Златен пясък в нозете.

Слънчев лъч напира.

Шезлонг, чадър,

рибка и студена бира.

 

Последен ден- релакс,

смях, забава, любими нещица.

Дискотека, танци, караоке.

Бяло вино, щур купон.

 

Една усмивка, топлина.

Страхотна вечер.

Какво по- хубаво от това,

да бъдеш  щастлив и весел.

© С. П. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??