Jun 11, 2009, 10:52 AM

Последен стих 

  Poetry » Other
1083 0 6

Последен стих

11.06.2009

 

И всички грехове да ти простя,

ще има пак какво да ти прощавам!

И всички болки аз да понеса,

ще има още много да останат!

 

Дори и всички свои думи да повториш,

следи от грешки много ще останат!

И колкото и за любов да ми говориш,

аз вече да ти вярвам ще престана!

 

Макар за миналите дни да съжаляваш,

достатъчно ти прошки подарих!

Със себе си само сега ще останеш!

Последен за тебе е този мой стих!!!

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??