May 26, 2008, 9:56 AM

Последна зима 

  Poetry » Love
713 0 3
Последна зима




А зимата последна е –
тъй тъжна и себична.
И казваш, че студено е,
а просто вече не обичаш.

И последна ще е тази зима -
спри, почувствай – не мисли!
Тъй всичко тя ти взима -
и гаснеща искра дори.

Последната ти тази зима е -
кой живял – живял, и който имал – имал е.
И за последен път ти вдишваш я,
и да си мечтал, и да си молил –
Минало е.

Последната ни зима тази е -
стъпките в снега потъват.
И нека да оставим тук фантазиите -
със зимата и ний си тръгваме.

© Ния All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??