Apr 2, 2010, 3:43 PM

Последната... 

  Poetry
623 0 17

Събува нощта

свойте черни сандали

и в пелените червени на изгрева

тихо заспива.

Облича денят

свойта бяла премяна

и шарени облаци

по лъчите простира.

 

Целуват се с вятъра

зелени тревички.

Клончета пъстри

нежно го галят.

Пеят и скачат

весели птички.

Последната преспа-тъга

се стопява...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??