Aug 20, 2024, 10:10 AM

Последовател 

  Poetry
49 0 0

   П О С Л Е Д О В А Т Е Л

 

По пътя,който от скоро описвам,

аз от много отдавна набивам нога,

взорът ми напрегнат понякога се стъписва,

от неща,които ми завладяват Духа.

 

Мъча се по най-точния начин,

да предам емоциите на мойта Душа,

която смело през Пространството крачи,

а аз любопитен след нея вървя.

 

Мисията на последовател

не е само да следваш,но и да помагаш,

да се случат целите що се преследват

и аз мисля с нея докрай,да се справя.

 

23.06.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??