Mar 25, 2012, 1:35 PM

Потърси ме 

  Poetry » Love
631 0 3

 

 

Потърси ме някъде в необятния свят,

дали ще ме намериш, дали ще съм там.

Превърни в светлина всичкия мрак,

но не би го направил, аз знам.

 

Потърси ме сред лъчите на слънцето,

може аз да съм последният лъч.

Потърси ме сред житата, аз ще съм зрънцето,

което те храни и обсипа с любов.

 

Потърси ли ме там на небето сияйно,

аз ще съм онази самотна звезда.

Аз ще съм момичето твое незнайно,

което ти така и никога не разбра.

 

Потърси ме сред други жени,

може аз да съм едната от тях.

Може някоя да е с моите очи

и да те обича така, както аз.

 

Ще ме намериш ти след смъртта,

ще съм само купчина пепел студен.

Дори да ровиш ти във пръстта,

ще откриеш само останки от мен.

 

 

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ще ме намериш ти след смъртта,
    ще съм само купчина пепел студен.
    Дори да ровиш ти във пръстта,
    ще откриеш само останки от мен.

    Хубаво продължавай все така !!!
  • ти си чудесна...не се и съмнявам,
    че истинската любов ще те намери..
    сърдечен поздрав, Иваничка..
  • Думата "пепел" е от ж.р. Препоръчвам да я смените.
Random works
: ??:??