Jan 16, 2007, 10:39 PM

...потъва нощем времето... 

  Poetry
602 0 14


...потъва нощем времето...



Във думите те търся -

Да усетя

Насмешката на топлите очи

И пръстите ти,

Вплели се в косите ми...

 

Във думите те търся -

Да усетя

Как някъде потъва

Нощем времето,

Дарявайки ми твоето мълчание...

 

Във думите те търся -

Да усетя

Във мъката на раждащо се слово

Конфликта в теб...

 

От радостта със мен...

© Дивна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??