Oct 17, 2016, 2:32 PM

Повече 

  Poetry » Phylosophy, East forms
360 0 2

отпадъците

станаха повече от

суровинѝте

 

бездушията

станаха повече от...

увѝ... душѝте

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??