Aug 24, 2007, 8:53 AM

Повикай ме, любов 

  Poetry
851 0 23
Повикай ме!
Ще бъда някъде наблизо.
Отдавна искам твоя глас да чуя,
да ме докоснат нежните ти думи
като бризА на морски вълноломи!
Като утринна мъгла да ме погали
тъй дълго чаканата мъжка длан!
Усмивката, ухаеща на пролет,
да плаща с любовта си своя дан!

Повикай ме!
Аз няма да си тръгна,
дОкато не се явиш пред мен!
Омръзна ми да бъда непозната,
в безвремие да тъна всеки ден!
А всяка вечер в тъмното да идваш,
в съня ми само да стоиш смутен
и в мислите си само да прегръщам
призрака, във който си роден!

Повикай ме!
Ще бъда там. Наблизо!
Ще чакам със пресъхнала уста.
Ръцете ти треперещи ще хвана.
В краката ти без дъх ще се стопя!
Кой си ти?
Къде ли си сега?
Ти само ме повикай!
Пред теб ще се явя!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??