Jun 4, 2010, 11:51 AM

Позна ме 

  Poetry » Love
738 1 9

Познах те

по синьото в очите -

ти пак си същото момче,

закичи маргаритки

във косите ми

и пак ме хвана

за ръце.

Отново ме целуна

по очите -

пак там,

под старата върба

и пак

под клоните ù тичаме,

и пак

сме същите деца.

Пошушна ми,

че ме обичаш,

както преди

ме завъртя,

аз пак съм

същото момиче -

и ти ли

по очите ме позна?!

 

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??