Jan 24, 2018, 10:02 AM

Позволи ми 

  Poetry » Other
510 0 0

                  Позволи ми да мечтая

                  Позволи ми с въображението си да поиграя,

                  Там съм свободен

                   там граници не зная.

                   Да бъда с теб обичам

                   но да си тръгна от мечтата не желая.

                   Не искам очи да отворя

                   ако трябва да си призная

                   един сън никога не мога

                  същия да повторя.

                  И ето че викаш ме по тревога

                  - Събуди се за Бога!

                  Да бъда с теб обичам,

                  но и как силно от илюзията се привличам.

                  Така искам заедно с теб да мечтая..

                   а ти истинска ли си,

                   започвам да гадая.

               

© Александър Яворов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??