Nov 18, 2017, 9:40 AM

правам град за тебе 

  Poetry » Love
213 2 3

Кога си одам накај дома

попат облаци ме следат.


Далеку од мислите на лошите луѓе

правам град за тебе.


Ти си сакан човек

ти си човек со зборови што постојано тежат.


Далеку од очите на другите

правам град за тебе

ќе биде раскошен и посебен

штом љубов ставам во темелите негови.

© Sanja Atanasovska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??