Nov 2, 2013, 5:24 PM

Правило за приспособяване към вещоманията и деградиращото общество 

  Poetry » Phylosophy
786 0 2

Същността му е в сливането

с другите по магазините -

фанатичните поклонници

на новата религия,

с ярост ритащи жалките си мозъци

по пътя към бързото погубване

на младините, яхнали

вместо дървеното детско конче,

цялото заспало в прах на тавана

и забравено от няколко поколения насам,

студената бутилка водка.

Носейки, вместо меч с пластмасова дръжка,

хромирана запалка и цигари...

© Александър Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • разбира се, но не бива никога да забравяме каква е истината
  • Да, действително това е правилото на голяма част от нашето поколение (и по-малките), но винаги можеш да намериш своето гнезденце пълно с уют, поезия и разбиране, а ако не- сам да си свиеш такова.
Random works
: ??:??