Aug 10, 2012, 12:02 PM

Празният стол 

  Poetry » Love
619 0 1

 

Звукът от моя глухоням звънец,

празният стол и масата сложена.

Пак там, закичен със венец,

седи и ми намига спомена.

Ще легнеш с гръб към мен, ще те завия,

но не ще те стопля. Разгонена,

душата ми нощес ще вие,

ще се отърква нежно

в краката ти на минувач.

Ще си търси пак палач.

© Малката Мис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??