Jul 16, 2007, 9:40 AM

Преборих се 

  Poetry
692 0 16
Преборих се със всички негативи.
Почуквах и на чуждите врати.
Отваряха ми хората щастливи,
една врата заключена стоя.

Една врата, заключила отвътре
с окови тежки моето сърце,
раздавало целувки и прегръдки,
на заем нищо до сега не взе!

Събирах от усмивките им ведри.
Прегръдките превръщах в искрен стих.
Приятелите бяха повече от щедри,
на всички от сърце благодарих!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??