Jul 2, 2007, 10:27 AM

Пребродена обреченост 

  Poetry
453 0 2
 

От задушените ми крясъци

се раждат земетръсни думи.

Зачевам от тъгата

в чуждите очи.

Всяка моя стъпка запечатва

по земята сенки.

В тъмнината ме преследват

хищни цветове.

Пребродила съм се навсякъде

по моята обреченост.

Реалността ме стиска

с прокажени ръце.

В съня ми се спотайват

закърнели чудеса.

Заветни обещания се разлагат

на частици жестокост.

Спомени завързват

бъдещето ми на възел.

Куршуми, обратно ускорени,

се сливат с моята съдба.

Годежен пръстен

ми предлага

влюбената смърт.

© Мария Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Годежен пръстен
    ми предлага
    влюбената смърт.
    Не го приемай.Браво за хубавия стих
  • Талантлива си! Харесвам дълбочината на поезията ти!
Random works
: ??:??