Mar 2, 2016, 9:45 AM

Прецаканите 

  Poetry » Other
452 0 3

Прецаканите по рождение

такъв живот живеем, да...

за нас светът е стълкновение,

борба на радост и тъга...

Нощта за нас е миг спокойствие,

денят-непоносим копнеж...

сънят е раят тъй жадуван,

реалността-що не зовеш.

И днес ако щастлив ме срещнеш,

то утре в болка, самота..

ще се изгубя безвъзвратно тамо

в злокобната, зловеща тъмнина.

Прецакани сме колосално?

Животът тъй е пожелал..!

Връщане обратно няма,

но пътят винаги си има край.

И днес ако изгрее слънце,

то утре дъжд ще завали..

за нас светът е стълкновение...

дано доброто победи!

© Периян Байрамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??