Jul 5, 2007, 3:14 PM

ПРЕЧИСТЕНА ДУША 

  Poetry
891 0 25
Провокирано от стиха на В. Йорданов

Ранен си.
Болка те раздира.
Вехнат светлите мечти.
Разпилян си, в теб умират
чувства, мисли. И боли.

Раната превързваш с думи,
но душата пак кърви.
Търсиш във смеха утеха,
но в очите ти сълзи.

"Само времето лекува!"
-стара мъдрост, запомни.
Спомен - болка, стара рана,
миналото ще сниши.

Ще остане малък белег,
а от думите следа.
Но пък силен си! Простил си!
И с ПРОЧИСТЕНА ДУША!

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??