Oct 2, 2013, 1:50 PM

Пречистване 

  Poetry » Phylosophy
386 0 8
Прокле ме този свят със сляпа злоба...
Животът в мене впи отрова змийска...
И ако някога с тъга се спусна в гроба -
това ще бъде просто за да се пречистя...

Но ако Ти за мен сълза пророниш -
и тя целуне камъка безжизнен...
И ако Ти ме призовеш за светла обич -
отново ще се върна... За да те обичам!...

Марин Тачков
/"Български песни", 2002 г./

© Марин Тачков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??