Oct 10, 2014, 7:42 AM

Пречистване 

  Poetry » Love
365 0 1

Животът е парче любов,
подхвърлено от Рая,
страстта е хапче за порок,
но и късмет в безкрая.

И всеки ден - една везна...
падение – изграждане...
Борба на его със вина...
на мислите ни раждане.

Не всичко е каквото е...
а ласка на Създател...
ръцете ни са брегове,
а времето – ваятел...

Очите са терзания.
Грехът е самоличност.
Сълзите са пречистване
на истинската личност.

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??