Ще се пусна зимата по къси гащи -
нищо че ще кажат ''луд''!
Луди винаги е имало -
в свят на досущ нормални, създавам си уют.
В ден на траур ще гръмна и шампанско -
сигурно ще кажат ''психопат''!
Психопатите ли случайно свършиха...?!
Не, бе... Живея просто на инат.
А когато всички са пияни и се смеят,
ще бъда със лице печално.
Тогаз едва ли ще ме забележат -
понеже радостта им ще трае малко.
След мигове на всеобщо опиянение,
ще се тръшне светът като мъртвец.
Едни ще плачат, други ще немеят -
останалите ще носят ранг ''светец''.
© Д.и.м.о. Кривия Кривак All rights reserved.