Jun 5, 2009, 12:06 PM

Предчувствие за лошо време 

  Poetry » White poetry
516 0 1

Едва ли  искаш да прочетеш

по очите ми

безумието на някогашна любов.

Защото днес е есен безлистна

и едва сега заваля.

И в очите ми капчици зима

събират сила за искреност.

Може би ще е малко тъжна картината

на жълти листа и мъгла.

Може би ще е малко мистична прогнозата

за уикенда

в сиво-бежов нюанс,

но не бягай от мислите пагубни,

малко ще заболи...

Остани...

 

 

© Полина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??