Oct 14, 2009, 3:05 PM

Преди да съм затворил завинаги очи 

  Poetry » Other
534 0 4

 

Преди да съм затворил завинаги очи,
преди тихо от теб да си отида,
искам пак твоят глас да прозвучи,
за да забравя новата обида...

И нека слънцето навън да грее,
и нека, ако трябва, да вали,
но мъката все така ще си живее
и от скръб все така ще ни боли!

               14.X.2009.    

© Илия Кузев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??