Apr 16, 2013, 7:38 AM  

Предизборно 

  Poetry » Humour
484 0 0

Сега ще ги избираме

в държавата ни гола,

а после ще кастрираме

да си седят на стола.

 

По примера на лъскави

емирства братски, наши

ще им подрежем пръстите,

да не крадат и плашат.

 

Да им промием мозъка

с кампанията точна,

че да гласуват, може пък,

на линия поточна.


Тъй стават херувимчета

и ангели небесни.

Под мишница с килимчета

с молитви гонят бесове.

 

Така ще бъдем сигурни,

че с новите закони

ще ни направят фигурки

в църковните икони.

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??