Dec 31, 2008, 12:36 AM

Предновогодишно 

  Poetry » Other
632 0 3
 

Предновогодишно

 

Днеска тук сме се събрали

весели другари.

Да изпратим старата година,

с вино и ракия.

 

Че добра бе тя, отлична

и дари ни с обич всички.

С пълни шепи ни раздаде

Здраве, Радост и награди.

 

Благодарим и от сърце

и да тропнеме хорце.

С песен да се отплатим

и с добро се разделим.

 

Ей я Новата, веч чака.

Радостна сияе в мрака.

Цяла в злато и коприна,

грее Новата година.  

 

 

На всички Откровенци от сърце желая весели Новогодишни празници!!!

Честита новата 2009 година!!!

© Гергана Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??