Dec 15, 2011, 11:18 AM

Прегърни ме 

  Poetry » Love
1157 0 5

Прегърни ме...

                                ... защото имам нужда

от мъжка ласка и от нечия любов.

Искам  желана  да съм...

                                                ... да  съм чужда,

а не вързан вятър и умиращ зов.

Погледни ме...               

                                ... имам нужда...

Да съм просто отражение в нечии очи.

Да съм пияна и ужасно безразсъдна,

погледни ме, искам себе си да видя

                                ... просто в нечии очи.

Говори ми...     

                                ... ужасно искам да те чуя

как шептиш скрити вопли и желания.

Кажи ми за живота си, а после ме изслушай,

наистина имам нужда от нечие внимание.

Прегърни ме...

                                ... иска ми се отново да живея.

Омръзна ми болка да тая в сърцето си

                                                                ... а все да пея.

© Откровение All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??