Aug 22, 2015, 8:17 PM

Прегърни ме за последно 

  Poetry » Love
384 0 0

Ела и прегърни ме силно, моля те,
но знай, че днес може да е за последно!
Извинявай, че се налага да го кажа,
но да живея сам и тъжен просто не е честно!

Погледни блясъка в моите очи
и да знаеш, че блестят така само за теб....
Недей пуска ръката ми, моля те!
Ти винаги ще бъдеш в моето сърце!

Прегърни ме или пък ме целуни....
Каквото искаш, но бъди до мен!
Усмихни се, макар да те боли....
и без мен ще изгрее слънце в твоя ден!

Оставям ти всичко мое, заповядай!
Всеки пръстен, всеки кръст - всичко най-ценно....
А сега за последно, моля те ме прегърни....
за този който няма нищо, и една прегръдка означава много!

© Калоян Калинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??