Feb 4, 2023, 7:26 AM

Прекалено 

  Poetry » Other
523 2 3

Отмълчи се от тези мълчания.

Какво толкова много събра?

Как живееш в това разстояние

между себе си и света?

 

Затова си отиват от тебе

недоволни – жена след жена,

не намерили своето време

в тази твоя потайна душа!

 

Като някаква гъба поемаш

много думи и само мълчиш.

Сякаш стая си – неразтребена

и из нея самичък кръжиш!

 

Аделина Колева

 

© Аделина Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??