May 8, 2007, 4:32 PM

Прекрасен ден 

  Poetry
4235 0 2
Здравей, прекрасен ден!
 Усмихнат ти се връщаш пак при мен.
 Ти ми носиш радост и тъга,
 в едно преплиташ трудности и доброта.
 Сбъдваш моите мечти,
 но криеш и тъги.
 За кой ли път заставаш ти пред мен,
 но отминаваш уморен
 и като залеза си примирен!
 Ти знаеш, за по-добро ще се преродиш,
 та моите надежди и копнежи да ощастливиш.

© Костадин Пулев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??