Jan 31, 2012, 4:56 PM

Прелюдия 

  Poetry » Other
483 0 3

Прелюдия

 

Листопадно тихо пристъпва нощта

сред гнездата на птици отлитнали

и напевно, в хор, започва с дъжда

цветовете да слива в очите ни...

 

Вятър в облаци скри всяка малка звезда -

да блести само ярка светкавица,

барабанно щом бурята спре над света,

с Боговете да вдигне наздравица...

 

 

 

 

© Ваня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??