Nov 17, 2014, 6:30 PM

Прелюдия за луната 

  Poetry » Love
468 0 2

Прелюдия за луната

RemaTe

 

Познах във танца на испанка

необузданата ù бурна страст:

облечена със нейната осанка,

жена за приказ, чудо и захлас!

© РемаТе All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??