Jun 29, 2008, 7:36 PM

Пресипнали мечти 

  Poetry
694 0 6
Навързани вериги.
От врати.
Входове към бъдещи
дилеми.
Търсят си решения.
Сами!
Боли ги липсата
на време.

Пресипнали мечти.
От викане.
Нечути си останаха.
Изстрадали.
Би-могли-да-бъдат.
Някога!
Под тонове стени
забравени...

© Джули All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??