29 июн. 2008 г., 19:36

Пресипнали мечти 

  Поэзия
689 0 6
Навързани вериги.
От врати.
Входове към бъдещи
дилеми.
Търсят си решения.
Сами!
Боли ги липсата
на време.

Пресипнали мечти.
От викане.
Нечути си останаха.
Изстрадали.
Би-могли-да-бъдат.
Някога!
Под тонове стени
забравени...

© Джули Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??