Mar 15, 2009, 2:39 PM

При нея бил си, нали? 

  Poetry » Love
625 0 0

При нея бил си, нали?

Миришеш на нейния парфюм.

Имаш смелост да ми кажеш,

че вече тя е в твоето сърце.

Да те спра аз сили нямам,

тя е по-силната от мен,

но някой ден ще съжаляваш

за избора си онзи ден.

Сълзи ще капят от твоите очи,

очи на мъки, стонове вековни.

Сърцето бие лудо в този час,

часът на истини и признания лъжовни.

Обичай я и недей я наранява.

Запази нашата любов в нейното сърце.

© Мирослава Митева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??