Apr 30, 2008, 12:15 PM

Приближи се, амазонке ненаситна 

  Poetry » Love
618 0 19

Приближи се, амазонке ненаситна,
изгаряща от страст да бъдеш любена.
На теб ти трябва хапка апетитна,
за да бъде в теб жарта пробудена.
Готов съм да опитам колко си гореща,
как ще ме разтапяш със целувки,
как ще те отведа след тази среща,
с най-върховните, чувствени милувки
до изворите тайни на желан екстаз,
за да бъдеш с обич нежно укротена.
Ще помниш, че любовта, това съм аз,
от самота душата ти ще е спасена.
Ако след вулкана останеш оцеляла,
за ласки всяка нощ ще си мечтаеш.
Тръпнеща от любовна болка, премаляла,
до свършека на света ще ме желаеш.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??