Jan 1, 2016, 7:51 PM

Причината 

  Poetry » Love
264 0 1

Причината

за всичко хубаво,

всяка грешна

и

правилна стъпка,

всеки опит

за бягство от себе си,

всяка мисъл

в твоя посока,

всеки допир

до красотата

и Бога,

всяко значение

на думата

обичам,

всяка екстрасистола

и всяка липса.

 

Ти си.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??