Jan 3, 2008, 10:05 AM

Приемаш ли? 

  Poetry » Love
766 0 13
 

Приемаш ли да те обичам вечно?

 

Да те обичам истински?

Във всяко утринно пробуждане...

Във всяка нощна звездна тишина...

 

Да те омайвам с нежност?

Когато ден навънка оживява...

Когато и луната на небето се протяга...

 

Да те обсипвам със целувки?

Докато Слънцето от любовта ми пак немее...

Докато неусетно всички са заспали...

 

Приемаш ли да те обичам вечно?!

Да бъдеш вечно в мене?!

Да бъда вечно твоя?!

Обичам Те, дори да чуя отговора...

© Виолет Гаджева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??