Jan 3, 2012, 7:03 PM

Приеми ме - като поетичната жена 

  Poetry » Love
583 0 1

Влез в сърцето - колко тайни крие,
разлисти го, лист по лист го прочети;
всяка страница от обич мъката ще скрие, 
след това внимателно го затвори.
Опознай душата, яростна и нежна,
приеми ме - като поетичната жена;
изрази се как ме чувстваш, та дори и снежна,
след това пристигай всяка нощ -
като сребърна луна.

...


Да, влез в душата ми - съкровище неземно
ще откриеш в нея ти във този миг;
съхрани го, с обич и със нежност,
цял живот над него бди с любов.
То е дар неземен от Небето,
дар за теб и всички в този свят;
дар от поетичната жена, тъй земна,
като всички в този земен свят -
свят от слънце и любов огрян.
Приеми ме, приеми ме, приеми ме -
като поетичната жена -
в тази приказна
и звездна нощ сега.


автори: Детелина Златева и Ели Зарева
31.12.2011

© Ели Зарева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??