Nov 7, 2008, 1:29 PM

Приемно семейство 

  Poetry » Civilian
470 0 7

Четейки Лъки и приветствайки Обама!

Там навън разцъфтели божури,
аромата си сладък пестят.
Предугадил финансови бури,
за борба се възправя светът.

Жалко е, че навлизаме в криза,
и извиква умът отвращение...
Докато още се тъпчем с ориза,
кълни в душите ни откровение...

И загрижени за петролните кладенци,
босове мазни борсите зорко следят.
А нашите милите, желаните младенци,
няма да срещнат с вик белия свят...

Казват, било туй жестока рецесия,
неминуемо с хаос ще ни помете...
И да бързаме да вземем "в прогресия"
онова невръстно помъдряло дете...

 

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??