Dec 15, 2011, 11:19 AM

Приказка за любовта 

  Poetry » Love
406 0 2

Чу се вик в нощта
и излезе тя на балкона.
Там отдолу го видя,
с червена роза в ръка.

Тя го попита какво прави
в 2 през нощта,
а той отговори, че за нея
би минал и света пеша.

Разплака се тя, а после
той ù запя песен, на име:
„Приказка За Любовта”,
посветена единствено на нея.

И така тази приказка
остана в легендите за
сътворяването на любовта,
до този момент, в който
ти я запя на любимата жена!

© Александра Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??